KØB PLUS!

Randers kan drille mestrene

FC Nordsjælland har før haft problemer efter en Champions League-nedtur.

FC Nordsjælland måtte tage fra Torino med en øretæve i bagagen, og spørgsmålet er, om man når at rejse sig inden denne kamp. Nemt bliver det ikke, for man må ændre i forsvaret efter Ivan Runjes karantæne, og hver gang man har præsteret dårligt i CL, har man også efterfølgende skuffet i ligaen. Spørgsmålet er i øvrigt, om træner Kasper Hjulmand vælger at bytte rundt på andre pladser, for at sikre friske ben til kampen.
 
Randers får Ronnie Schwartz tilbage fra karantæne og David Ousted efter sygdom og kommer med masser af selvtillid efter seks kampe i træk uden nederlag - det er sådan i lidt ubemærkethed, at man har sneget sig med frem i toppen af Superligaen, men man har spillet aldeles solidt og har endda fået godt styr på defensiven.
 
Sidst man var i Farum, fik man hentet et enkelt point hjem, og det er i hvert fald svært at se, hvorfor FCN skal være så massive favoritter - selv om det selvfølgelig skal med, at FCN stadig er ubesejrede på kunstgræsset i Farum og det selvfølgelig trækker i mestrenes retning. Derfor holdes indsatsen også nede på dette væddemål.

FC Nordsjælland - Randers X2
Odds 2,37 hos Danske Spil
Spilstop lørdag 10/11 klokken 17:00
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner