KØB PLUS!

Pokalen er lig med få hjørnespark

Det bør være relativt sikkert, at der ikke kommer over 11 hjørnespark på Camp Nou i aften.

Alt er reelt set afgjort i pokalopgøret mellem Barcelona og Cordoba. Efter 2-0 til Barcelona i den første kamp, skal returkampen bare overstås, og selv om det sikkert ender med endnu en klar Barcelona-sejr, så er odds så lave på det udfald, at det ikke giver så meget værdi at kigge den vej. I stedet burde der ligge et fint spil på hjørnesparks-fronten.

Sagen er nemlig den, at Barcelona nok laver mange mål, men ikke er et hold, der vader i hjørnespark - men modsat giver meget få væk, idet de har bolden meget. Specielt mod de mindre hold er dette udtalt, og således er det ikke sket for hverken Alaves, L'Hospitalet, AD Ceuta eller Cultural Leonesa i lignende kampe at få mere end ét hjørnespark.
 
Modsat får Barcelona heller ikke overdrevet mange hjørnespark af den simple grund, at det har de ikke den vilde interesse i. Man vil hellere køre bolden tålmodigt rundt og så eksplodere, og det er sådan set fornuftigt nok, når man nu er i særklasse til det, men i forhold til dette spil er det helt perfekt. Det har været specielt udtalt i disse mere eller mindre ligegyldige pokalkampe, hvor flere af stjernerne som regel sidder over, og sådan bliver det også i aften, idet hverken Andres Iniesta, Xavi eller Pedro Rodriguez er med i truppen.

Barcelona har stadig bolden meget, men tempoet er ikke så højt, og det er også en stor fordel, hvis man spiller på få hjørnespark. Cordoba er endda et hold, der har sin styrke i defensiven, hvilket kun yderligere taler for spillet.

Dog er odds faldet noget siden start, ligesom hjørnespark kan blive en anelse tilfældigt, hvorfor indsatsen holdes lidt nede - det ændrer dog ikke på, at Barcelonas pokalkampe mod de mindre hold på Camp Nou maksimalt har haft 10 hjørnespark igennem de seneste fire år, og det ligger lidt i kortene, at den statistik fortsætter i aften.

Barcelona - Cordoba under 11,5 hjørnespark
Odds 1,50 hos Danske Spil
Spilstop torsdag 10/1 klokken 21:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner