KØB PLUS!

Pokalen betyder mere for Brøndby

De blå-gule bør tage sig af forretten til søndagens bundgyser i Superligaen.

Der er næppe nogen tvivl om, at både Brøndby og Silkeborg langt hellere vil vinde søndagens kamp i Superligaen end denne pokalkamp. Men alligevel synes der at være en forskel i motivation i de to lejre - i hvert fald bedømt ud fra de to trupper, som er udtaget. Silkeborg har nemlig ladet Thorbjørn Holst, Jesper Mikkelsen og Frank Hansen blive hjemme, og det er nærmest skelettet, man så piller ud af en defensiv, som i forvejen langt fra har været dirkefri.
 
Der er næppe nogen tvivl om, at det er fordi, at de skal være friske og klar til søndag, men det siger også lidt om, hvor denne kamp ligger på prioriteringslisten. Brøndby derimod skulle gå hårdt efter sejren og komme i stærkeste opstilling. Dels for at få tanket selvtillid inden søndagens skæbnekamp og dels for at få en potentiel kassekamp hjemme mod FC København i kvartfinalen - og penge betyder som bekendt også en del for Brøndby i disse dage.
 
Derfor har man stærkest mulige trup med til kampen, hvilket dog er uden Dennis Rommedahl, som fortsat ikke er klar til kamp på højeste niveau. Om det så også betyder, at man kommer i stærkeste opstilling, er selvfølgelig ikke helt sikkert, men indikationerne fra Brøndby tyder på det. Indsatsen holdes dog nede, da Brøndby uanset hvad ikke er et hold, man skal satse alt for mange penge på i disse tider.
 
Brøndby - Silkeborg 1
Odds 2,15 hos PartyBets
Spilstop onsdag 7/11 klokken 17:45
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner