KØB PLUS!

Pittsburgh slutter af med en sejr

Sæsonen er over for Pittsburgh Steelers, men de møder et afbudsramt Cleveland Browns hold, der ikke burde have en chance i aften.

Pittsburgh Steelers skuffede ved ikke at komme i dette års slutspil, da man tabte i sidste uge imod Cincinnati Bengals med 13-10. Dermed sluttede Steelers udenfor slutspils pladserne, og det burde tænde et hold, der har underpræsteret i angrebet.

I Pittsburghs to seneste kampe har holdets quarterback Ben Roethlisberger kastet en afgørende interception, der kostede holdet sejren, og generelt har de spillet svagt og uden gnist. Pittsburghs styrke har igen i år været forsvaret, der har været fremragende og forsvaret er også NFLs bedste i at tillade modstanderne yards.

Sidste uge imod Cincinnati, hvor sæsonens skæbne lå i udfaldet af kampen, der leverede forsvaret endnu en gang. Forsvaret holdt Bengals fra at score et offensivt touchdown, og Bengals angreb kom kun frem til to field goals. Forsvaret er den vigtigste enhed hos Pittsburgh og de kommer til at møde bløde modstand fra Cleveland Browns, der er stærkt amputeret op til denne kamp.

Udeholdet må undvære deres startende quarterback Brandon Weeden, der ikke er kommet over sin skulderskade, og dermed mister holdet deres offensive styrmand, der har spillet meget fornuftigt i år. Han får følgeskab af holdets reserve quarterback Colt McCoy, der ligeledes er skadet i skulderen. Derfor er det holdets tredje quarterback Thaddeus Lewis, der starter for Cleveland Browns.Dette er Lewis´ første kamp i NFL nogensinde, og han har i sin tre år lange karriere endnu ikke kastet en aflevering i NFL.

Derfor hviler meget af Clevelands succes i løbespillet, men der er man også ramt på skadesfronten, hvor deres startende runningback Trent Richardsson har meldt afbud med en skadet ankel.

Dette burde være guf for det aggressive Pittsburgh forsvar, der har været mange angrebs akilleshæl i år, og med hjemmebanefordel, så burde de give deres trofaste fans en sejr at gå hjem på før den lange pause inden næste sæson.

Pittsburgh Steelers -Cleveland Browns (0-10) 1
Odds 1,95 hos Danske Spil
Spilstop søndag d. 31/12 klokken 18:55
KARAKTER: 2/6