KØB PLUS!

Packers tager sejren i nat

Green Bay Packers skal en tur over til vestkysten, hvor San Francisco 49ers byder op til dans, og Packers kan trække det længste strå i aften.

Green Bay Packers vandt i sidste uge på hjemmebane en meget klar sejr over Minnesota Vikings, og viste over for hele NFL, at de er ved at ramme den form, der sikrede dem en Super Bowl-titel for to år siden.

Forsvarsspilleren Charles Woodson var tilbage i sejren over Vikings, og han tilførte Green Bay en dimension som de har savnet siden han blev skadet, og var ude i to måneder. Det gav forsvarskoordinatoren Dom Capers en masse muligheder til at kalde spil på banen, som han ikke kunne da Woodson var skadet.

Forsvaret spillede en af sæsonens bedste kampe, og lukkede blandt andet Adrian Peterson helt ned, og var konstant farlige, når Vikings havde bolden. Forsvaret skal op i samme gear når den forholdsvis uprøvet Colin Keapernick, stiller op over for dem i nat. Kan de holde Kaepernick fra de store kastespil, så har Green Bay en rigtig god chance for at vinde denne kamp.

San Francisco blev i slutningen af grundspillet ramt af to skader, der har skadet dem en del. Først blev widereceiver Mario Manningham ramt af en korsbåndsskade, og så blev forsvarsspilleren Justin Smith ramt af en overrevet triceps muskel.

Skaden til Justin Smith har betydet at produktionen hos kollegaen Aldon Smith er faldet drastisk. I de tre kampe, hvor Justin Smith ikke var med, der havde Aldon Smith ikke et eneste sack, men i de foregående 13 kampe, der havde Aldon Smith 20,5 sacks. Justin Smith er med i denne kamp, men det forventes ikke at han er på toppen, når han har revet en muskel i armen over for fem uger siden.

Hvis San Francisco ikke kan få lagt pres på quarterback Aaron Rodgers, så får de en lang dag på kontoret, fordi Rodgers er i forrygende form for tiden, hvor han ikke har kastet en interception i fire kampe. Alle offensive spillere er meldt klar til kampen, hvilket giver Rodgers endnu flere muligheder for at flytte bolden.

Begge hold er utrolig stærke, og det ligner også en rigtig tæt kamp, men Green Bay har lidt mere erfaring og det burde dem give en lille fordel i nat.

San Francisco 49ers - Green Bay Packers 2

Odds 2,25 hos Bet365

Spilstop lørdag (natten til søndag) d.13/01 klokken 02:00

KARAKTER: 1/6