KØB PLUS!

Overraskelsen lurer i Texas

Cincinnati Bengals skal for andet år i træk i NFLs wild-card runde en tur til Houston, hvor hjemmeholdet Houston Texans venter. Denne gang kan det blive til en revanche for Cincinnati.

Cincinnati Bengals rejser endnu engang ned til Houston for at komme videre i slutspillet, hvor man sidste år tabte ganske fortjent til et bedre Texans mandskab. I år er scenariet anderledes, hvor Cincinnati har en stor portion selvtillid i bagagen og det har Houston Texans i den grad ikke.

Houston var af mange eksperter set som NFLs bedste mandskab, men med nederlag i tre af holdets seneste fire kampe har det betydet, at holdet er gledet fra første seedningspladsen i AFC til tredje seedningspladsen, og holdet spiller lige nu uden selvtillid.

Løbespillet fungerer slet ikke, hvor den normalt stærke Arian Foster har løbet for over 100 yards i en af deres foregående fem kampe, og har i de fem kampe leveret et snit på 71,8 yards pr. kamp. Dette er langt under standard for en spiller, der gennem sæsonen løb for hele 1424 yards, men gik i stå i holdets sidste fem kampe.

Det er dog ikke kun løbeangrebet der ikke spiller godt, det er også kasteangrebet, hvor quarterback Matt Schaub slet ikke har fundet storformen når det gælder. Det er tankevækkende at Schaub ikke har spillet en eneste god kamp når holdet har spillet i bedste sendetid, hvor hele landet kigger på.

I de fire kampe har Schaub kastet 2 touchdowns og hele seks interceptions, og han har generelt spillet dårligt i disse kampe. Man skal også have in mente at i holdets to seneste kampe, hvor Houston har kunnet sikre sig hjemmebanefordelen i slutspillet, kastede Matt Schaub ikke et eneste touchdown, der resulterede i to nederlag.

Cincinnati spiller med anderledes selvtillid, hvor holdet besidder et af NFLs mest undervurderede forsvar, som har sacket modstanderens quarterback 46 gange, og har været rigtig stærke over hele linjen.

Nøglen til succes ligger hos quarterback Andy Dalton, der skal prøve at kaste dybt imod Houstons bagerste kæder, der har givet mange store spil i luften på det seneste. Dette burde ikke være noget stort problem når man har widereceiver A.J. Green på holdet, der er ved at udvikle sig til en af de bedste på hans position i NFL.

 Houston spiller ikke med den gnist og selvtillid, der skal gøre dem til så store favoritter i aften, og vi mener på sporten.dk at Cincinnati Bengals kan give Houston kamp til stregen.

Houston Texans - Cincinnati Bengals (0-5) 2
Odds 1,90 hos Danske Spil
Spilstop lørdag d. 05/01 klokken 22:30
KARAKTER: 2/6