KØB PLUS!

Opløsningen truer i Portsmouth

Den elendige økonomi har kostet så meget sportsligt for Portsmouth, at de også ligner en taber i aften.

Man kan ikke andet end have lidt ondt af Portsmouth-supporterne. For klubben har været så elendigt ledet, at man nu på andet år kører igennem med en ekstrem tynd trup, som ofte ikke er nok folk til at fylde bænken ud. Sådan var det også senest i Swindon, hvor man kun havde tre indskiftere, og det seneste stykke tid har da også budt på den ene dårlige nyhed efter den anden.

Man havde ellers fået en ganske kompetent trup stykket sammen i starten af året, men økonomien har gjort, at man ikke havde råd til at beholde flere af spillerne, som nu er væk. Det gælder den danske målmand Mikkel Andersen, og siden han forlod Fratton Park, har man endnu ikke vundet. I stedet står Simon Eastwood, som startede sæsonen i Halifax som reservekeeper - men som altså nu er førstekeeper i Portsmouth, fordi han er billig i drift.

Andre som er væk, er den suveræne topscorer Izale McLeod, hvilket er et meget stort tab for holdet, og ikke mindst manager Michael Appleton, som på imponerende vis fik meget ud af lidt - han er afløst af Portsmouth-legenden Guy Whittingham, hvis eneste managererfaring er en sæson i AFC Newbury langt nede i seriesystemet. Første kamp uden Izale McLeod blev tabt med 0-5 i Swindon for tre dage siden, og spørgsmålet er, hvordan den slidte trup rejser sig oven på sådan en lussing - specielt efter en serie på 12 kampe uden sejr, hvor de ni af dem er tabt.

Læg dertil, at Brian Howard, Gabor Gyepes og Ricardo Rocha alle er ude med skader, hvilket giver meget få positive ting at berette om. Et lille plus er det, at Paul Benson er med igen, efter han sad over senest med en mindre skade, ligesom man har tilknyttet veteranen David Connolly, men selv om han har masser af rutine, så er han efterhånden 35 år og har ikke spillet en kamp fra start i otte måneder, så det er nok tvivlsomt, hvad han kan bringe på den korte bane.

Walsall havde håbet på at spille med i den bedste halvdel af rækken, men har skuffet egne forventninger en smule. Formen er dog ganske fin med tre sejre i de seneste fire kampe, og udover skadede Florent Cuvelier og Andy Taylor skulle man være i hvad, der svarer til stærkeste opstilling.

Walsall er måske ikke det sjoveste hold at spille på som pæn favorit, i og med man ofte har skuffet på Bescot Stadium i denne sæson, hvilket også er grunden til, at vi ikke springer karakter-skalaen - men med Portsmouths nuværende situation in mente, må der være værdi på hjemmesejren.

Walsall - Portsmouth 1
Odds 1,85 hos PartyBets
Spilstop fredag 4/1 klokken 20:45
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner