KØB PLUS!

Øboerne bør vinde i egen hule

Las Palmas er i storform, og bør have fine muligheder for et forspring inden returkampen.

Den spanske pokal er sjældent noget, som ret mange klubber prioriterer specielt højt. Især ikke i denne type, for med returkamp lever Betis fint med et smalt nederlag, og det vil man sikkert også kunne se på deres tilgang til denne kamp.

Træner Pepe Mel har ellers udtaget samtlige 22 friske spillere i klubben til turen, men det er udelukkende fordi, at man træner fredag på Gran Canaria, da kampen først spilles klokken 21 lokal tid i aften, og for at undgå at få ødelagt fredagen, så vælger man altså først at flyve hjem først på aftenen fredag og så forberede sig til mandagens kamp mod Celta på Las Palmas' træningsbaner.

Pepe Mel har bebudet, at der vil være ændringer i forhold til den stamformation, han bruger i Primera Division - ligesom der var det i sidste runde, hvor han stillede med et reservespækket hold i den første kamp (og tabte) i Valladolid, for så at komme med hele styrken i returkampen. Med tanke på kamptidspunktet ligger det lidt i luften, at det samme vil ske i Las Palmas.

Som så mange andre ø-hold er Las Palmas stærke hjemme, og formen er helt suveræn. Ser man over den sidste halvanden måneds tid, så er man faktisk bedst af alle hold i Segunda Division med 11 kampe i træk uden nederlag i alle turneringer - heraf seks sejre og en uafgjort i de seneste syv kampe i egen hule. Det vidner altså om et hold med masser af selvtillid, og som tager pokalen ret seriøst.

Også Las Palmas har udtaget stærkest mulige trup, og af stamspillere er kun David Gonzalez skadet - og han har været ude stort set hele sæsonen. Træner Sergio Lobera meddelte på pressekonferencen, at kampen er en fest for klubben, og at de vil gøre alt for at overraske - og i sidste runde stillede man i stort set stærkeste opstilling i hjemmekampen mod Rayo.

Med en returkamp in mente, hvorfor Betis lever fint med et smalt nederlag og holdenes formodede tilgang til kampen, bør der være plads til en godt udstik hér.

Las Palmas - Betis 1
Odds 2,88 hos Ladbrokes
Spilstop torsdag 13/12 klokken 22:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner