KØB PLUS!

Nu vender lykken for Blackpool

Blackpool var svært uheldige mod Wolverhampton, men bør få hævn mod formsvage Huddersfield.

Det var bestemt ikke fordi, at Blackpool manglede chancer fredag aften imod Wolverhampton. Man væltede sig faktisk i chancer, men enten stod stolpen i vejen (to gange) eller også hev gæsternes keeper Carl Ikeme nogle fantastiske redninger frem.

For spillemæssigt gjorde Blackpool det sådan set glimrende, og i Tom Ince har man et spiller, der med sin hurtighed og teknik reelt set allerede nu er for god til Championship, ligesom portugisiske Tiago Gomes også er det - og nederlaget var Blackpools første i ni kampe og altså ikke et af dem, hvor man som manager ligger søvnløs bagefter, for man brænder ikke så vilde chancer to gange i træk. Dertil kommer, at Wolverhampton fik et straffespark, som vel retteligt blev begået udenfor feltet.

Man får ikke en bedre mulighed for at rejse sig end en tur til oprykkerne fra Huddersfield. I hvert fald er dagens værter gået helt i stå efter en flot start på sæsonen. Huddersfield er uden sejr i seks kampe i træk, og hjemme er målene væltet ind på det seneste med 10 mål imod i de seneste fire kampe.

Huddersfield har problemer, når de bliver udfordret på hurtigheden, og her kan Tom Ince give dem lige så store problemer, som han gav Wolves-forsvaret i almindelighed og Stephen Ward i særdeleshed. Tingene bliver ikke bedre for Huddersfield af, at man har en dags mindre hvile end Blackpool, i og med man spillede lørdag aften, og at man fik Anthony Gerrard udvist, så han må sidde over her med karantæne.

Blackpool kan komme med samme hold, som spillede mod Wolverhampton - og hvis man leverer på samme niveau i eftermiddag, så skal man være rigtigt langt i jagten på tre point i Huddersfield.

Huddersfield - Blackpool 2
Odds 2,55 hos PartyBets
Spilstop onsdag 26/12 klokken 16:00
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner