KØB PLUS!

New England cruiser imod AFC-finalen

New England Patriots tager imod Houston Texans, og det ligner en sikker sejr til hjemmeholdet.

Houston Texans skal en tur til New England, hvor de kommer på en meget svær opgave. I sidste uge vandt Houston på hjemmebane over Cincinnati Bengals, og det var på trods af at man ikke var overbevisende i sin indsats.

Godt nok spillede runningback Arian Foster en rigtig god kamp, men quarterback Matt Schaub var utrolig uskarp, og var tæt på at koste Houston sejren med mange dårlige kast og dårlige beslutninger. Forsvaret spillede hæderligt, men var millimeter fra at give Cincinnati et touchdown væk med to minutter tilbage af kampen., der ville havde sendt Cincinnati i spisen.

For en måned siden spillede Houston i New England, og der blev det til en kæmpe øretæve, hvor Houston ikke fik et ben til jorden, og tabte med 42-14.

New England Patriots var grundspillets bedste angreb, og scorede i snit flest point med 34,8 pr. kamp. Quarterback Tom Brady har endnu engang leveret en fantastisk sæson, hvor han har kastet for 4827 yards og 34 touchdowns, og har været en stærk leder for et angreb, der har mange unge spillere.

New Englands forsvar var utrolig effektive i deres seneste møde, og lukkede fuldstændig ned for Houstons angreb, og med en af spillets allerbedste trænere i Bill Belichick, så er det svært at forestille at Houston i aften sætter point på tavlen.

New England har en rigtig god chance for at komme i Super Bowl for andet år i træk, og det første bump på vejen Houston Texans, burde ikke være nogen stor forhindring. Tom Brady har alle evnerne og redskaberne til at skille dette Houston forsvar ad, der har haft svært ved at dække op for kastet på det seneste.

Patriots´ forsvar burde lukke ned for Matt Schaub , der ikke lignede en spiller, der var bekvemt med presset slutspillet medfører. Vi tror på en sikker sejr til New England med en solid margin.

New England Patriots - Houston Texans (0-8,5) 1
Odds 1,92 hos Nordicbet
Spilstop søndag d. 13/01 klokken 22.30
KARAKTER: 2/6