Napoli vinder topopgøret

Et skades- og selvtillidsramt Lazio-hold får det svært hjemme mod formstærke Napoli i aftenens topkamp i den italienske Serie A.

Indtil for to uger siden så det ellers ud til, at Lazio efter en meget stærk periode skulle være førsteudfordrer til Juventus i kampen om mesterskabet. To skuffende nederlag i træk til upåagtede modstandere som Chievo og Genoa har imidlertid sat en stopper for drømmene i Rom-klubben, og nu handler det i første omgang om at sikre sig en af de pladser, som giver kvalifikation til Champions League.

Det kan blive svært nok for Lazio, der i denne uge fik den kedelige nyhed, at klubbens topscorer Miroslav Klose er ude med en knæskade de næste to måneder. Et hårdt slag for klubben, idet han stort set har været holdets eneste angrebsvåben. Han har nettet 10 gange i 20 kampe, mens den angriber med næstflest scoringer er Floccari med sølle tre af slagsen. Problemerne med målscoringen kan endda blive endnu værre, hvis den brasilianske midtbanespiller Hernandes, som meldes tvivlsom til opgøret, også må melde fra. Han har scoret otte gange i Serie A i denne sæson, så det kan være 18 af Lazios 34 sæsonmål, som er væk til den vigtige kamp.

Lige præcis 18 mål er hvad ligaens topscorer har lavet, og han spiller i Napoli. Edinson Cavani er navnet, og Napoli-tilhængerne må ånde lettet op efter at transfervinduet lukkede i, for deres guldfugl var på tale i flere af de helt store klubber. Han er uhyggelig farlig og har scoret i ni af Napolis seneste 11 kampe.

I det hele taget virker Napolis hold til at være i topform efter 16 point i de seneste seks kampe, og med kun tre point op til Juventus på førstepladsen er der ingen tvivl, at de i den grad jagter det guld, som de ikke har vundet siden 1990 med selveste Diego Maradona på holdet. Skal den drøm gå i opfyldelse, så skal de jagte sejren i hver eneste kamp – også mod en direkte konkurrent til andenpladsen som Lazio.

Napoli besejrede tidligere på sæsonen Lazio med 3-0, og de har gode muligheder for endnu en sejr i aften.

Lazio - Napoli (2)
Odds 2,50 hos Bet365
Spilstop lørdag 9/2 klokken 20:45
KARAKTER: 2/6

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08