KØB PLUS!

Nabobrag ender uden vinder

Både Tunesien og Algeriet lever fint med uafgjort i deres første kamp ved African Nations Cup.

Indtil videre har man spundet guld på at spille krydser ved årets afrikanske mesterskaber. Fem af de første seks kampe er således endt uden vinder, og denne her kunne snildt blive endnu en i rækken. Gruppe D åbnes nemlig med en naboopgør mellem Tunesien og Algeriet, og selv om det foregår langt væk hjemmefra i Sydafrika, så er det stadig et opgør forbundet med meget prestige.

Således er 15 af de seneste 18 opgør mellem de to hold endt med maksimalt to mål, hvilket i den grad vidner om, at det meget ofte bliver kampe, hvor angsten for at tabe ansigt over for rivalen er større end lysten til at gå hårdt efter en scoring. Derfor kunne et spil på få mål også kan være interessant, men i stedet prøves altså det rene kryds.

For kampen er nemlig også ekstremt vigtig for de to holds videre færd i turneringen. Man er nemlig i pulje med de store favoritter fra Elfenbenskysten, som med stor sikkerhed sætter sig på en af de to første pladser i puljen, og derfor er denne kamp i nærmest ekstrem grad én, der bare ikke må tabes - for en eventuel taber skal bruge et mindre mirakel for at komme videre i turneringen.

Derfor mere end ligger det i luften, at der vil blive spillet meget afventende, og næppe taget de store chancer, hvis det mod slutningen af kampen stadig står uafgjort. Der er ikke umiddelbart noget nyt fra de to lejre, som taler hverken for eller imod væddemålet - men når både historikken, de to holds spillestil og kampens betydning taler for en meget tæt kamp, så virker over tre gange pengene godt betalt på krydset.

Tunesien - Algeriet X
Odds 3,10 hos NordicBet
Spilstop tirsdag 22/1 klokken 19:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner