KØB PLUS!

Når nederlag kan accepteres

Swansea lever fint med et smalt nederlag i aften, og derfor synes der at være værdi i et spil på Chelsea.

Chelsea skal hente to mål på Swansea for blot at få forlænget spilletid. Hvorvidt de gør det, er svært at spå om, men det ligner værdi i et spil på udeholdet. I sagens natur vil det jo være sådan, at selv hvis Swansea kommer bagud, så skal de stadig ingenting, i og med det er nok til at komme i finalen, og skulle Chelsea komme foran med to kasser, så kan kampen gå helt i stå.
 
Det er naturligvis et helt anden udgangspunkt i forhold til en almindelig kamp i Premier League - dels vil Chelsea være tvunget til at gå mere offensivt til værks end ellers, og dels vil Swanseas primære fokus ligge på at holde Chelsea fra fadet. Chelsea forventes da også at komme med en meget offensiv opstilling, som både inkluderer Oscar, Juan Mata, Eden Hazard og Demba Ba.
 
Man kan anfægte, at Michael Laudrups hold traditionelt gør det godt imod de store hold, men det kan de også sagtens gøre her, uden at væddemålet er forkert af den grund, al den stund, at 0-1 og 1-2 er et succeskriterium for Swansea. Man så senest mod Arsenal, at Chelseas offensiv er i stand til at skabe mange chancer og lægge et tryk, og det vil man givetvis også gøre i aften - spørgsmålet er så, om det rækker til samlet sejr.
 
David Luiz er stadig ude for Chelsea, men det var han også imod Arsenal, hvor man specielt før pausen spillede fint, så det tab er til at overse, og ellers mangler kun Victor Moses og John Obi Mikel, som er til de afrikanske mesterskaber. Hos Swansea er Chico Flores blevet klar, og derfor forventes man kun at ændre på målmandsposten, hvor Gerhard Tremmel afløser Michel Vorm.

Alt i alt bør værdien være på Chelsea-sejr, men odds er faldet så meget, at vi holder indsatsen nede.

Swansea - Chelsea 2
Odds 1,80 hos Bet365
Spilstop onsdag 23/1 klokken 20:45
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner