Milliardærerne kører over Dinamo

PSG bør gøre meget kort proces med de kroatiske mestre i aften.

Dinamo Zagreb har indtil videre været meget langt fra Champions League-niveau. Man slap godt nok fra den omvendte kamp med 0-2, men det var kun på grund af stor ineffektivitet fra det franske holds side, at det ikke gik mere galt, og her i den omvendte kamp kan det meget nemt blive en meget stor sejr til PSG. Der er nemlig dyb krise i Zagreb for tiden.
 
Man røg ud af pokalen til upåagtede Zadar, og der er nærmest oprør fra klubbens fans i retning af ledelsen. Utilfredsheden er stor med, at pengene fra sidste års CL ikke er blevet investeret i truppen, at man solgte sin bedste mand før sæsonen (Milan Balelj til HSV) og at ledelsen har flere anklager om korruption hængende over hovedet. Således dukkede der kun 400 tilskuere op til holdets sidste kamp, da alle fangrupper boykotter holdet, og det er i sagens natur ikke nogen specielt god opladning til denne meget svære kamp.
 
Midtbanemanden Ivan Peko er skadet, mens Sammir er tvivlsom, men ellers er det stærkeste opstilling for Dinamo. Det har det dog også været i de øvrige kampe, uden at man har været i nærheden af point af den grund. PSG spillede fremragende i den første hjemmekamp i CL, hvor man kørte over Dinamo Kiev, og i og med man tabte til Porto, kan man ikke tage let på denne kamp.
 
Med Zlatan Ibrahimovic i karantæne i den hjemlige liga vil det overraske meget, hvis han ikke får 90 minutter, og forskellen på disse to mandskaber skal være enorm. Da moralen er lav i Dinamo Zagreb, kan de let falde helt sammen, hvis de først kommer bagud, og derfor spilles en sejr til PSG på mindst tre kasser.

Paris SG - Dinamo Zagreb 0-2, 1
Odds 2,38 hos Sportingbet
Spilstop tirsdag 6/11 klokken 20:45
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner