*


KØB PLUS!

Mikkel Bødker dansk topscorer-favorit i NHL

Efter den langvarige pause er verdens største ishockeyliga, NHL, for alvor kommet i gang. Danmark er i år repræsenteret med hele seks spillere. Betsafe har sat odds på hvem af danskerne, der kommer flest gange på scoringstavlen i løbet af sæsonen.

Betsafe har sat odds på, hvem der bliver den mest scorende dansker i NHLs grundspil. Og af de seks danske spillere har bookmakeren det bedste øje til Mikkel Bødker fra Phonix Coyotes. Bødker er dog tæt forfulgt af vores vel nok største stjerne Frans Nielsen fra New York Islanders. De to spillere giver henholdsvis odds 2,00 og 2,20. Jannik Hansen fra Vancouver Canucks betaler pengene tre gange igen, hvis han løber med titlen.

Til gengæld har Betsafe ikke den store tiltro til Philip Larsen. På trods af at han så sent som natten til tirsdag scorede for sin klub Dallas Stars, betaler han pengene hele 24 gange igen. Foruden Mikkel Bødker er Larsen dermed den eneste dansker, som er kommet på scoringstavlen i de første seks kampe af årets NHL sæson. En sæson, der er blevet forkortet med 34kampe efter en lønkonflikt tidligere på sæsonen.

 - Som nation har vi grund til at være stolte af, at Danmark er repræsenteret med hele seks spillere i NHL. Det siger noget om den enorme udvikling dansk ishockey har været igennem de seneste år. Når det gælder scoringer, så tror vi mest på Mikkel Bødker. Han har været gennem en rivende udvikling det seneste års tid, og så er han den dansker, som i de første seks kampe har fået mest spilletid. Men som vores odds indikerer, bliver der kamp om at vinde den nationale håneret, udtaler Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

NHL 2013 : Dansk topscorer i grundspillet

Mikkel Bødker 2,00
Frans Nielsen 2,20
Jannik Hansen 3,00
Lars Eller 6,00
Peter Regin 8,00
Philip Larsen 24,00