KØB PLUS!

Målfest slutter det tyske fodboldår

Det er svært at se andet end mange mål, når Dortmund og Hannover 96 mødes i den tyske pokal.

Dagens pokalkampe i Tyskland markerer samtidig slutningen på fodboldåret hos den store nabo mod syd. En af kampene er kampen mellem de forsvarende pokalvindere fra Dortmund og Hannover - og det er virkelig svært at se, hvordan det ikke skal ende med mange mål. Begge hold er nemlig markant bedre fremad banen, end de er til at forsvare.

Dortmund kender de fleste efterhånden, og holdets energiske og idérige offensive spil er blandt det bedste overhovedet i Europa. Men man giver også mange chancer væk, og sølle fire gange uden mål imod i den hjemlige liga imponerer slet ikke for et hold på Dortmunds niveau. Nu gælder det så Bundesligaens ukronede konger af målrige kampe - nemlig Hannover 96.

Under Mirko Slomka har man praktiseret en meget offensiv stil, som er svært underholdende, idet er stort set altid er masser af chancer i begge ender i Hannovers kampe. Således har kun Hoffenheim lukket flere mål ind i sæsonen, og faktisk er der næsten fire mål i snit i holdets kampe. Ser man på de to holds indbyrdes møder i Dortmund, så peger det også i retning af mange mål - idet der har været mindst fire af slagsen i de seneste tre kampe mellem de to på Signal Iduna Park.

Begge hold har ikke nogle nævneværdige skadesproblemer, og bliver de tvivlsomme spillere klar, er det stort set stærkeste hold fra begge lejre. Dortmund vil helt sikkert give alt for at give fansene en god sidste oplevelse inden juleferien, og mod et offensivt Hannover-hold, lugter det ganske enkelt bare af mange mål.

Dortmund - Hannover 96 over 3,5 mål
Odds 2,03 hos Betfair
Spilstop onsdag 19/12 klokken 20:30
KARAKTER: 2/6.

Odds hos Betfair er med kommissionen fratrukket.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner