KØB PLUS!

Målfest på den iberiske halvø

Både Beira Mar og Estoril er bedre til at angribe end til at forsvare, og det bør bane vejen for mange mål i aftenens kamp.

Det virker lidt mærkeligt, at man skal have så pænt et odds på, at der kommer mindst tre mål i denne kamp. Det er to af de mere offensivt indstillede hold i rækken, som tørner sammen her. Otte af Beira Mars første 13 kampe har således været målrige, og med alle de offensive kræfter klar vil det overraske, hvis Beira Mar kommer afventende ud til denne kamp.

Gæsterne Estoril har endnu flere målrige kampe - ni ud af 13 for at være helt præcist - og faktisk er de to holds fem seneste indbyrdes møder i Beira Mar også alle endt med mindst tre kasser. Med andre ord ser statistikken meget fin ud, og der er heller ikke noget i nyhederne fra de to lejre, som taler imod dette spil. Beira Mar har ikke sin nytilgang Tonel klar, men ellers er det stærkest mulige opstilling - og han er lige kommet til, så det har ikke nogen videre betydning.

Gæsterne Estoril har to angribere i karantæne i form af Dieguinho og Pedro Henrique, mens Joao Paulo Pinto er skadet - men de tre har tilsammen spillet 183 minutter i denne sæson, så man må også betragte Estoril i hvad der må betegnes som stærkest mulige trup.

Skal man finde et argument imod så er det, at bunden er meget tæt i Portugal og begge hold godt kan leve med uafgjort, men det har indtil videre ikke været tilfældet i de to holds udgangspunkt til kampene - og derfor synes dette spil interessant.

Beira Mar - Estoril over 2,5 mål
Odds 2,25 hos Bet365
Spilstop mandag 14/1 klokken 21:15
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner