KØB PLUS!

Målfest lurer i Tyrkiet

Både Kasimpasa og Galatasaray har defensive fravær i dag, og det kan åbne for mange mål i kampen.

Den tyrkiske liga tyvstarter runden med en kamp i aften, og det kan godt blive en underholdende en af slagsen. Sagen er nemlig den, at begge hold mangler vigtige forsvarsspillere til kampen. Kasimpasa står uden Sancak Kaplan og Ilhan Eker på grund af karantæne, og specielt førstnævnte er en nøglebrik i værternes defensiv, mens Djalma Campos er med Angola til African Nations Cup.

Derfor er man tvunget til at ændre i bagkæden, og det kan blive dyrt imod en af de stærkeste offensive hold i rækken. Galatasaray er normalt et hold med mål i støvlerne, og hvor alle de offensive kræfter er med her, så står gæsterne uden Emmanuel Eboué, som er med Elfenbenskysten til de afrikanske mesterskaber, så også her skal der ændres i de bagerste geledder.

Dertil kommer, at de to mandskaber ret så ofte byder hinanden på målrige kampe. Faktisk er de seneste fem indbyrdes kampe alle endt med minimum tre kasser, og med de nævnte fravær in mente kan et lille spil godt forsvares på en gentagelse i aften.

Kasimpasa - Galatasaray over 2,5 mål
Odds 1,80 hos Bet365
Spilstop fredag 18/1 klokken 19:00
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner