KØB PLUS!

Målfest i nordtysk lokalopgør

Både Werder Bremen og Hannover vil frem på banen, og det bør give underholdning i aften.

Bundesligaen har været en målrig liga i denne sæson, og et af de mest udtalte hold i den kategori er Hannover 96. Under Mirko Slomka har man spillet en meget offensiv stil med stor risiko, og det har i hvert fald givet godt med underholdning til fansene.

I samtlige tre sæsoner med ham ved roret, har der været en overvægt af kampe med mindst tre mål i, og i denne sæson har det så været nærmest ekstremt. I alt 15 af holdets første 19 kampe er således endt med mindst tre kasser, og rent faktisk er der stort set fire mål i snit i kampene.

Tilmed må Hannover 96 ændre i bagkæden til opgøret, idet backen Sebastien Pocognoli er ude med karantæne, mens centerforsvareren Mario Eggimann blev skadet sidst og må stå over aftenens kamp, så Hannover 96 altså må ændre på to pladser i forsvarskæden.

Modstander Werder Bremen er bestemt heller ikke et hold, der holder sig tilbage, hvad angår målscoring. En af forklaringerne er, at man har et ungt hold med en uerfaren målmand i Sebastian Mielitz - faktisk er den eneste rutinerede spiller sådan set den defensive skraldemand Clemenz Fritz, men han må også sidde over med karantæne, og uden ham er det meget svært at se, hvordan Werder-defensiven skal kunne modstå den ret så potente offensiv hos Hannover, når man tager i betragtning, at man har lukket otte mål ind i årets to første kampe.

I øvrigt snitter Werder Bremen over 3,50 mål i snit og 14 af sæsonens første 19 kampe har været med mindst tre mål. Oveni kommer så, at de to hold normalt giver hinanden chance- og målrige opgør.

Den omvendte kamp endte med fem kasser, og også sidste sæsons to indbyrdes opgør var med mindst de tre påkrævede mål, før dette væddemål går hjem. Så det ligner et rigtigt fint spil at gå efter en målfest i aftenens nordtyske lokalopgør.

Werder Bremen - Hannover 96 over 2,5 mål
Odds 1,58 hos NordicBet
Spilstop fredag 1/2 klokken 20:30
KARAKTER: 3/6