KØB PLUS!

Målfattig kamp lurer i Parken

Aftenens kamp i Europa League kan nemt blive en taktisk låst affære.

Indtil videre har den jævnbyrdige gruppe E budt på mange målfattige kampe, og kampen i Parken i aften kunne godt ligne endnu en af slagsen. Under Ariël Jacobs har FC København været langt mere solide end tidligere, men fantastisk sprudlende og offensivt har det ikke været - slet ikke efter, at Nicolai Jørgensen blev skadet.
 
Han er godt nok meldt klar til denne kamp, men efter næsten en måned udenfor vil det undre meget, hvis han får andet end en jokerrolle. Et minus for dette spil er det, at Johan Wiland fortsat er skadet, men det ændrer næppe på, at FC Københavns fornemste mission i denne kamp bliver at holde Stuttgart fra at score.
 
Man lever nemlig fint med uafgjort, da man så stadig vil have andenpladsen, med mindre Molde slår Steaua Bukarest, og det bliver nok også udgangspunktet her - ganske som det var det i Stuttgart i den meget chancefattige kamp dernede. Gæsterne skal som udgangspunkt prøve at vinde, men modsat er man helt sikkert ude med et nederlag, så nogen helt vild offensiv bliver det næppe.
 
Stuttgart har i forvejen vist stor defensiv styrke på det seneste, hvor man blot har lukket ét mål ind i de seneste fem kampe i alle turneringer - og senest holdt man Dortmund fra at score, hvilket i sig selv er lidt af en bedrift. Stuttgart skulle komme i noget, der minder om stærkeste opstilling til denne kamp - man har et par spillere ude, men ikke folk, der normalt er at finde i startopstillingen.
 
FC København - Stuttgart under 2,5 mål
Odds 1,95 hos Sportingbet
Spilstop torsdag 8/11 klokken 19:00
KARAKTER: 2/6.
 
Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner