KØB PLUS!

Målfattig dyst lurer i Bristol

Det er svært at se tre mål komme i bundopgøret i Championship mellem Bristol City og Ipswich.

Der har været mange mål i Championship i denne sæson, men i takt med det dårlige vejr og ditto baner, er målsnittet faldet i de seneste par runder, og denne her kamp kunne godt ligne en i rækken af målfattige kampe. Bristol City har ansat Sean O’Driscoll som ny manager og stod da også bedre i hans første kamp, men lider offensivt under, at Albert Adomah er til de afrikanske mesterskaber, mens Sam Baldock er skadet og meldt meget tvivlsom til kampen.

Bristol City har forsøgt med en meget pasningsbaseret stil i denne sæson, men specielt hjemme er man meget ofte blevet fanget i ubalance og straffet på omstillinger, men bedømt ud fra Sean O'Driscolls første kamp i spidsen for holdet, så vil det ændre sig nu - man spiller med mindre risiko, og egentlig gjorde man det ganske godt på mange parametre i den seneste kamp mod Leeds, men uden Albert Adomah og Sam Baldock får man ikke omsat det udmærkede spil til mål - faktisk har man slet ikke scoret i de tre kampe, siden Albert Adomah tog til de afrikanske mesterskaber.

Ipswich har fået Mick McCarthy som manager, og dermed satses der på de gamle, britisk dyder med masser af fight og vilje, men knap så meget poleret fodboldspil. Sølle to af holdets syv seneste kampe er endt med mere to mål, og det vil overraske meget, hvis ikke udgangspunktet her også bliver relativt defensivt - det primære for Ipswich er trods alt ikke at tabe kampen, og McCarthy kan bedst lide at spille på omstillinger end selv at skabe kampene.

Gæsterne kan i øvrigt mønstre stærkeste opstilling, hvilket inkluderer de to offensive lejesvende Aaron McLean og David McGoldrick. Begge spillere med et vist potentiale, men også uden kamptræning, og endnu har de ikke vist noget, der har kunne hæve Ipswich-offensiven.

Bristol City - Ipswich under 2,5 mål
Odds 2,00 hos Ladbrokes
Spilstop lørdag 26/1 klokken 16:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner