KØB PLUS!

Målfattig bundgyser i Frankrig

Der er dømt bundgyser i den franske Ligue 2, hvor det er meget svært at se en målfest komme.

Auxerre har netop fyret træneren, og det bliver Bernard Casonis første opgave i spidsen for holdet. Offensivt har man stort set intet produceret i de seneste fem kampe, hvor man også blot har scoret én gang, og selv om trænerskiftet måske kan kaste ny energi i tingene, så ved man også godt, at denne kamp bare ikke må tabes.
 
Man har midtbanemanden Rudy Haddad ude med karantæne og en del spillere tvivlsomme spillere, uden at det som sådan har nogen større betydning for, hvor mange mål der falder i kampen. Niort spiller meget defensivt, og har imponerende 11 uafgjorte i de første 16 kampe. Det er i øvrigt nøjagtigt samme tal - altså 11 - hvis man ser på antallet af kampe med to mål eller færre, blot for at understrege, hvor det er, at Niort har sine forcer. 
 
Niort må endda undvære topscorer Mouhamadou Diaw på grund af karantæne, hvilket i sagens natur ikke taler for mange mål i kampen, og derfor virker et spil på få mål i en bundkamp, der lugter nervøs hele rejsen, som et meget logisk spil. Indsatsen holdes dog nede på grund af trænerskiftet i Auxerre, som alt andet lige skaber lidt usikkerhed om holdets tilgang til kampen.

Auxerre - Niort under 2,5 mål
Odds 1,61 hos Betsson
Spilstop mandag 10/12 klokken 20:55
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner