KØB PLUS!

Målene kommer i Bolton

Flere ting peger i retning af mange mål i opgøret mellem Bolton og Cardiff.

Ser man ud fra et rent statistisk synspunkt, så bør der ikke være nogen tvivl. Både Bolton og Cardiff har været involveret i 10 kampe med tre mål eller flere i sæsonen ud af de 13, de har spillet, så ud fra det er der i hvert fald belæg for spillet. Statistik er dog ikke alt, men har man set Bolton spille, så man er i hvert fald ikke i tvivl om, at holdet er langt bedre offensivt end defensivt.
 
I udekampen mod Wolverhampton kreerede man masser af chancer, og den meget boldfaste midtbane med Mark Davies og Jay Spearing er i stand til at skabe overtal, som blandt andre den hurtige og teknisk stærke Chris Eagles i front kan udnytte. Man har netop ansat ny manager i Dougie Freedman, men bedømt ud fra den tidligere angribers spillestil i Crystal Palace, betyder det ikke et mere kontrolleret Bolton-hold.
 
Spillet hér bliver ikke dårligere af, at både David Wheater og Zat Knight er meldt ude, hvorfor Bolton ikke er i stærkeste besætning defensivt, og har en af rækkens dårligste målmænd i Adam Bogdan. Modstander Cardiff fører rækken, og man er nået dertil med offensiv fodbold. Det walisiske hold er mest scorende i Championship, og hvis man ser på, at holdets to første kampe faktisk var målfattige, så peger formpilen endnu kraftigere i retning af mange mål.
 
Cardiff skulle endda få de to angribere Tommy Smith og Craig Bellamy klar efter skade, og specielt sidstnævnte er normalt vigtig for holdets offensiv, så det er fristende at forsøge et spil på tre mål eller flere i opgøret.

Bolton - Cardiff over 2,5 mål
Odds 1,71 hos Sportingbet
Spilstop lørdag 3/11 klokken 18:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner

Begge hold 10/13 over. Så selv Bolton i tirsdags, og det er et kæmpe overhold, og det ændrer managerskiftet næppe på. Bellamy skulle endda være tilbage for Cardiff, mens Bolton mangler to dygtige forsvarere i Zat Knight og David Wheater.