KØB PLUS!

Laudrup har kurs mod sølvtøj i Liga Cup

Efter gårsdagens sensationssejr over Liverpool på Anfield vurderer Betsafe, at Michael Laudrup og Swansea er de tredjestørste favoritter til at vinde den engelske Liga Cup. Kun Chelsea og Arsenal giver lavere odds for den samlede sejr.

De fleste forventede, at et stjernespækket Liverpool-mandskab på hjemmebane ville gøre kort proces mod Swansea, da de to mandskaber i går tørnede sammen i Liga Cuppen. Michael Laudrups undertippede drenge gik dog uimponeret til opgaven og sendte med en choksejr på 3-1 Liverpool ud i pokalmørket. Dermed er Swansea klar til kvartfinalen i turneringen, som officielt er døbt Capital One Cup. ”The Swans” kan oven i købet glæde sig over en gunstig lodtrækning, eftersom Middlesbrough fra den næstbedste række kom op af hatten.

Den gode lodtrækning og Swanseas overbevisende spil har fået Betsafe til at rangere holdet som deres tredjestørste favorit til at vinde turneringen. Swansea betaler pengene 7,50 gange igen for den samlede sejr, hvilket kun overgås af Chelsea til odds 2,50 og Arsenal til odds 2,85. Bookmakeren er dog forbeholden i sin tillid til de to storklubber.

 - På papiret er Chelsea og Arsenal markant stærkere hold end Swansea, men vi har ofte set, at Liga Cuppen bliver nedprioriteret af de store hold. Hvis de to London-klubber vælger at stille op med reserver, kan det meget hurtigt åbne døren for et Swansea-hold, som spiller forrygende, når det kører for dem. Derfor mener vi faktisk, at Michael Laudrup har en reel chance for at hente noget sølvtøj hjem til Wales, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

I kvartfinalen tager Swansea som nævnt imod Middlesborough på hjemmebane, mens Chelsea møder Leeds, og Arsenal møder Bradford. I den sidste kvartfinale aflægger Aston Villa visit hos Norwich. Swanseas kamp finder sted mandag 10. december.

Hvilken klub vinder Capital One Cup 2012/2013?

Chelsea 2,50
Arsenal 2,85
Swansea 7,50
Aston Villa 10
Norwich 14,50
Middlesbrough 20
Leeds 20
Bradford 75