KØB PLUS!

Laudrup får lov at beholde sin guldfugl

Betsafe har sat odds på, hvorvidt Swanseas stjernespiller Michu stadig er at finde i klubben når januar transfervinduet smækker i.

Da Michael Laudrup i sommer hentede den spanske angriber Michu for små 20 millioner kr., i den lille Madrid baserede klub Rayo Vallecano, drømte han næppe om at han ville være Premier League topscorer på nuværende tidspunkt.

Michu, med det borgerlige navn Miguel Pérez Cuesta, beviste ganske vist sit værd på højeste plan i den spanske La Liga igennem hele sidste sæson. Dette var dog på et bundhold, hvor presset er et helt andet, end det er tilfældet i den engelske Premier League.

Det var derfor også forventet, at den spanske guldfugl skulle bruge lidt tid på at finde sig til rette i det engelske, men det har langt fra været tilfældet. Alligevel står han kun i 1,05 på at blive i Swansea sæsonen ud, mens man får 6,25 på, at han forlader klubben i løbet af januar.

- Michus nærmest kometagtige karriere i engelsk fodbold har naturligt nok gjort ham til en eftertragtet herre. Spilleren selv, har dog udtrykt stor tilfredshed med tilværelsen i Swansea. Derudover har den walisiske klub sat et enormt højt prisskilt på Michu. Vi tror derfor heller ikke på, at Swansea slipper deres guldfugl i det kommende transfervindue. På længere sigt vil det dog, for en klub af Swanseas størrelse, nærmest være umuligt at holde på en spiller med Michus kvaliteter, udtaler Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.