KØB PLUS!

Krisen kradser i Cluj

Et ganske udmærket spiller toner sig frem fra den bedste rumænske liga.

Det er ikke sjovt at være fra Universitatea Cluj i disse dage. Den lille af de to Cluj-klubber har nemlig ondt i økonomien. Før sæsonen smuttede både ejer og en stor del af spillertruppen til dagens modstander fra Petrolul, og siden da har det knebet gevaldigt hos Cluj-mandskabet.
 
Hverken træner eller spillere har fået løn de seneste par måneder, og træner Marius Şumudică har således meddelt, at denne kamp bliver hans sidste, hvis der ikke kommer løn - han kom ellers til for under to måneder siden, men har altså endnu ikke fået en krone. I takt med det økonomiske rod, er præstationerne på banen også blevet mærkbart dårligere.
 
De sidste otte kampe har blot kastet fire point af sig, og specielt på udebane er der langt imellem de gode præstationer - her har man tabt tre kampe i træk, og specielt indsatsen i bundopgøret mod Iasi var under al kritik. Til denne kamp er man uden Alex Dos Santos og karantæneramte Zsolt Szilagyi - heraf er tabet af førstnævnte det værste. Petrolul har ambitioner om at spille med i toppen, og formen er fin efter fem kampe i træk uden nederlag.
 
Det er dog kun blevet til uafgjort i de to seneste kampe, men det har kun været fordi, at man har brændt mange oplagte chancer, for spillet har været ganske godt hele vejen igennem. Også Petrolul har to mand ude - forsvareren George Galamaz og topscorer Hamza Younès, hvor sidstnævnte er det klart største tab. Ingen tvivl om, at Petrolul er et noget stærkere hold, og at de bør kunne udnytte den store interne uro i Uni. Cluj til at hente en sejr på minimum to mål.
  
Men indsatsen holdes dog nede på grund af Petrolul-topscorerens karantæne og så det faktum, at Uni. Cluj helt sikkert kommer tændte til denne kamp, når man står over for flere af de tidligere holdkammerater og klubejer.

 
Petrolul Ploiesti - Uni. Cluj 0-1, 1
Odds 1,91 hos Betsson
Spilstop fredag 16/11 klokken 20:30
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner