KØB PLUS!

Kilmarnock med kurs mod point

Det er svært at se, hvorfor Kilmarnock skal være så undertippede på udebane mod Inverness.

Der er Celtic og så alle de andre i Skotland. Forskellen i styrke mellem forfølgerne er ikke ret stor, og derfor er det sjældent, at et hold kan bære en klar favoritværdighed. Det gælder også Inverness, som meget overraskende er at finde på andenpladsen.

Formen er dog langt fra den bedste med to nederlag i træk - senest mod Celtic, som ellers sparede adskillige folk for at være helt klar til Champions League. Hjemme er man heller ikke specielt imponerende med blot fem sejre i 13 kampe, og opbakningen er da heller ikke vildt fanatisk hjemme på Tulloch Caledonian Stadium.

Her gælder det et Kilmarnock-hold, som har vist sig særdeles svære at besejre på fremmed græs - sølle tre gange har man tabt på udebane, og det bekræfter billedet om, at kun Celtic har en hjemmebane, der for alvor gør en forskel i det skotske. Man kan også se det på de tidligere indbyrdes opgør - det første opgør mellem de to hold i Inverness endte uafgjort efter en tæt kamp, mens Kilmarnock vandt de to holds pokalmøde for nylig.

Begge hold kan stille i mere eller mindre stærkeste opstilling - hos Inverness er Chris Hogg ude, men det har han været hele sæsonen, og ellers skulle man komme med stærkeste besætning. Kilmarnock mangler målmand Cameron Bell, men reserven Kyle Letheren har stået syv gange før i sæsonen, så helt uerfaren er han ikke - og faktisk har Kilmarnock kun tabt to af de syv kampe med ham på kassen.

Ellers er det kun Cillian Sheridan, som er meldt ude - det er godt nok holdets topscorer, og en af grundene til, at indsatsen her trods alt holdes nede. Men det er stadig svært ikke at finde værdi i udeholdet.

Inverness - Kilmarnock 0-1, 2
Odds 2,05 hos Bet365
Spilstop onsdag 13/2 klokken 20:45
KARAKTER: 1/6.