Karantæne-regn koster mod Benfica

Det kunne godt ligne et øretæve af de store til bundproppen Moreirense, når Benfica kommer på besøg.

Moreirense blev udspillet i bundopgøret mod Setubal, som man også tabte 0-5, og selv om man nu er tilbage i egne rammer, så er det meget svært at se dem rejse sig imod Benfica.

Hele fire normale startere i form af Augusto Loureiro, Filipe Goncalves, Fabio Espinho og Wagner Borges står nemlig over med karantæne, og det er meget kritisk før dette møde med storholdet Benfica, specielt fordi truppen er meget smal og afløserne slet ikke holder samme niveau.

Sølle én gang har man vundet i hele sæsonen - en sejr tilbage i august måned - og selv om man har gjort det hæderligt på hjemmebane, så har man heller ikke mødt de tre førende hold endnu på eget græs, hvorfor billedet snyder lidt. Nu gælder det så et Benfica-hold, som har været helt suveræne længe. Pointtabet senest mod FC Porto var det første i 10 kampe, og FC Porto og Benfica er da også i en klasse for sig, så det pointtab kan trods alt accepteres.

I midtugen stillede man så stærkeste opstilling i pokalen mod Academica og vandt uden problemer med 4-0, og udover forsvareren Ezequiel Garay er det også stærkeste besætning i dette opgør. Benfica har i øvrigt vundet samtlige fire kampe i Moreirense siden årtusindskiftet og med hjemmeholdets fravær in mente, bør der være værdi på en sejr til Benfica på mindst tre mål.

Moreirense - Benfica 2-0, 2
Odds 3,00 hos Betsafe
Spilstop mandag 21/1 klokken 21:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08