KØB PLUS!

Julefest med tre point i Aalborg

Aalborg Pirates bør være et ganske udmærket spil imod Sønderjyske i aften.

Der bydes til hockeyfest i Aalborg, og det er svært ikke at have hjemmeholdet som favoritter. Med NHL-spilleren Colin Greening i folden har Aalborg et meget stærkt hold, og med fest både bør og efter kampen, regner man med et fyldt Gigantium til kampen. Bjarke Møller må fortsat sidde ude på grund af en hjernerystelse, men ellers er Aalborg i stærkeste opstilling.

Sønderjyske har ikke fået det til at fungere på udebane. Man er uden sejr i seks udekampe i træk med nederlaget i Hvidovre som lavpunktet, og har tilmed store mandskabsmæssige problemer op til kampen. Mads Lund, Jordan Owens, Rene Holm og Morten Skov er alle ude med skader, mens Darryl Andrews er mere end tvivlsom, i og med han døjer med knæproblemer. I skrivende stund er Tyler Gottos spilletilladelse heller ikke dukket op, men det kan den godt nå at gøre i løbet af fredag eftermiddag, hvorfor hans deltagelse må betegnes som uvis.

Sidst Sønderjyske havde et lignende dobbeltprogram, tabte man sensationelt ude til Copenhagen for så at slå Frederikshavn hjemme dagen efter, og med braget imod Herning ventende blot 24 timer senere hjemme i Vojens, så kan det godt være, at man ikke spiller sig helt ud i aftenens kamp i Aalborg - mens Aalborg lørdag har en på papiret ret overkommelig kamp imod Copenhagen, og derfor næppe sparer ressourcer i aftenens kamp.

De to hold mødtes for godt en måned siden i Aalborg, hvor aalborgenserne vandt ubesværet med 3-0, og til oddset er det værd at gå efter en gentagelse.

Aalborg - Sønderjyske 1
Odds 2,10 hos Ladbrokes
Spilstop fredag 21/12 klokken 19:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner