KØB PLUS!

Ingen underholdning under Benitez

Chelsea er blevet gabende kedsommelige under Rafael Benitez, og det ligner også få mål mod West Ham.

Man kan ikke ligefrem anklage Rafael Benitez for at have indført champagnefodbold på Stamford Bridge. To kampe uden mål er det blevet til, og det har været meget lidt underholdende i begge tilfælde - til trods for, at specielt kampen mod Fulham var en af dem, der bare skal vindes, hvis man skal holde trit med de to Manchester-klubber.
 
Nu skal man på udebane i lokalopgør mod West Ham, og det ligner heller ikke ligefrem en målfest. West Ham er et velorganiseret hold, som satser meget på fysik og dødbolde, og derfor er der generelt set heller ikke ret mange mål i holdets kampe. Chelsea har stadig John Terry ude med en skade, hvilket burde være en defensiv svækkelse, men siden man har lagt stilen om under Rafael Benitez, har det savn været mindre tydeligt, og mod dog, at den rutinerede spanier ændrer på formationen i mere offensiv retning, når man er på fremmed græs.

Man må dog ændre på mindst én plads i defensiven på grund af karantænen til David Luiz, men man kan stadig stille med en ganske fornuftig bagkæde trods alt. West Ham må for deres del formentlig undvære Andy Carroll, og det skal være en klar svækkelse af holdets offensive muligheder.

Umiddelbart ligner det et ganske fornuftigt spil at tro på maksimalt to kasser i opgøret, men på grund af de defensive fravær hos Chelsea holdes indsatsen trods alt lidt nede.

West Ham - Chelsea under 2,5 mål
Odds 1,86 hos Unibet
Spilstop lørdag 1/12 klokken 13:45
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner