KØB PLUS!

Influenza koster Rögle dyrt

Stort hele bundholdet Rögles trup har ligget syge op til aftenens kamp, og det bør koste.

Nederlaget i Örnsköldsvik mod MoDo blev dyrt på mere end en måde. Rögle-spillerne fik nemlig en maveforgiftning med sig hjem fra restauranten efter kampen, og derfor er man ualmindeligt hårdt ramt før denne kamp. Til den afsluttende træning op til kampen, kunne Rögle således blot mønstre syv mand - resten lå hjemme i sengen og prøvede at blive klar til aftenens kamp.

Mere eller mindre alle spillerne skulle dog møde op til dagens kamp, men to dage med sygdom og diarré er ikke ligefrem nogen perfekt opladning til en kamp i den bedste svenske ishockeyrække. I forvejen har Rögle det svært efter oprykningen, hvor man ligger på en klar sidsteplads i rækken efter seks nederlag i de seneste otte kampe, hvilket altså inkluderer et nederlag på 1-4 senest mod MoDo og stort set ingen træning siden da.

Färjestad er en af de store traditionsklubber i Sverige og ligger lige nu solidt placeret i det felt af hold, som skal gøre op om mesterskabet. Formen er fornuftig med kun et lidt overraskende nederlag i Växjö, der skæmmer statistikken, og modsat Rögle møder man op til kampen med en frisk trup.

Havde man nået de oprindelige odds, havde der været tale om et stort spil, men på grund af sygdommen hos Rögle, er odds nu sænket markant, og derfor er værdien også derefter.

Rögle - Färjestad 1-0, 2
Odds 1,85 hos Betsson
Spilstop torsdag 29/11 klokken 19:00
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner