KØB PLUS!

Heldet vender for Fortuna

Emmen har ikke ret meget at spille for, og det bør Fortuna Sittard kunne udnytte til sejr.

Fortuna Sittard har ikke fået den bedste start i det nye år. Sølle ét point har man hentet i tre kampe, men udover Telstar så har det også været imod rækkens bedre hold - og mod Telstar senest manglede man Quin Kruijssen og Jurjan Mannes på grund af karantæne. De to er med igen i denne kamp, og specielt førstnævnte er en vigtig brik for Fortuna, så det er et styrket hold, som møder op til denne kamp, som er relativt vigtig for holdet i og med, at nummer to til fem kommer videre til playoff om oprykning, når sæsonen er slut.

Lige nu er Fortuna seks point fra femtepladsen, men med en kamp mindre end konkurrenterne, så der er ikke råd til at smide point imod de mindre hold som Emmen. Netop Emmen har reelt set ikke mere at spille for i de kommende kampe. AGOVV er nemlig gået konkurs, og dermed er den enlige nedrykker allerede fundet - hvorfor de nederste hold i Jupiler League kan ånde lettet op hvad det angår.

Modsat er der så langt op til en playoff-plads, at det er helt urealistisk at gå efter dét, og den manglende betydning af kampene har man da også kunne se, idet ingen af de fire nederste hold har vundet en kamp, siden det stod klart, at der ikke var noget at spille om. I forvejen er Emmen det på papiret dårligste i rækken med en sidsteplads i sidste sæson og derfor er den øjeblikkelige tredjesidsteplads da heller ikke specielt overraskende.

Skadeslisten er også forholdsvis lang i Emmen. Flere af spillerne har dog været ude det meste af sæsonen, mens eksempelvis Alexander Bannink og Yannick de Wit begge har startet i hovedparten af kampene i denne sæson, hvorfor Emmen modsat Fortuna må kigge langt efter stærkeste opstilling.

Tilmed har Emmen ikke nogen vild fordel af hjemmebanen med et af rækkens laveste tilskuersnit og blot to hjemmesejre i de seneste 15 forsøg. Alt i alt virker Fortuna som et glimrende spil denne mandag.

Emmen - Fortuna Sittard
Odds 2,50 hos Unibet
Spilstop mandag 18/2 klokken 20:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner