KØB PLUS!

Grundspilskongerne vinder igen

Sønderjyske er altid stærke på dette tidspunkt af sæsonen.

Topbrag i det nordjyske, hvor Sønderjyske ligner et godt spil. For hvor Sønderjyske har skuffet i slutspillet i de sidste par sæsoner, så har man været tæt på urørlige i grundspillet. For to sæsoner siden vandt man 28 af de 39 indledende kampe i ordinær tid, inden man altså i sidste sæson klarede det stort set lige så godt med 28 sejre i 40 kampe.
 
Holdet i denne sæson er dårligere end i den forgangne sæson, men det har ikke forhindret Sønderjyske i endnu engang at være godt ude af starthullerne. Specielt i de seneste fire kampe har spillet fungeret, hvor man spillet fremragende og vundet med samlet 25-6. Frederikshavn er normalt stærke hjemme, men har lidt af et målmandsproblem til denne kamp.
 
Stærke Rob Nolan er skadet for resten af sæsonen, mens afløser Bryan Hogan endnu ikke har papirerne på plads, hvorfor enten unge Matthias Hansen eller Lasse Jensen kastes for løverne. Mod et så stærkt offensivt hold som Sønderjyske bør det blive for kostbart, men vi holder dog indsatsen på et moderat niveau, da Frederikshavn også er i fin form og har et hold, som helt sikkert vil være at finde i toppen, når vi når mod slutningen af sæsonen.

Frederikshavn - Sønderjyske 2
Odds 2,20 hos Ladbrokes
Spilstop tirsdag 13/11 klokken 19:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner