KØB PLUS!

Granada snyder Sevilla

Uforståeligt høje odds på Granada-point i aftenens andalusiske derby.

Indtil videre har Sevilla været et af de hold, man har tjent flest penge på at gå imod, og selv om man ikke er helt så hårdt ramt af skader mere, så bør der stadig være værdi på Granada. Sevilla står altså kun med én sejr i de seneste otte kampe, og den kom mod bundholdet Osasuna på en decideret fejldom, hvor Osasuna ved 0-0 blev frataget et helt korrekt mål.

Man fik for nylig ny træner i Unai Emery, hvis eneste kamp i ligaen har været en uafgjort kamp imod et voldsomt svækket Getafe-hold, og selv om man i løbet af sæsonen har været uden profiler som Alvaro Negredo og Ivan Rakitic på grund af skader, hvilket er en del af forklaringen på de dårlige resultater, så retfærdiggør det slet ikke, hvorfor de skal være så klare favoritter i dette opgør.

Granada har gjort det hæderligt på det seneste, og så er det oveni et derby, som ofte er mere uforudsigelige end normale kampe. Godt nok er der 200 kilometer imellem de to byer, men det betragtes stadig som et derby, og faktisk har Granada vundet de to seneste besøg i byen - henholdsvis over Betis og så det tilsvarende opgør mod Sevilla i sidste sæson.

Ser man på nyheder fra de to lejre, så har Sevilla tvivl om målmand Andres Palop - bliver han ikke klar, er det unge Julien, som overtager pladsen, og det vil i hvert fald være en klar svækkelse. Piotr Trochowski og Diego Perotti er ude med skader, men det betyder ikke det vilde - og ellers er alle mand klar. Gæsterne Granada er uden topscorer Youssef El-Arabi, som er til de afrikanske mesterskaber med Marokko (som godt nok røg ud i går, men han når næppe hjem til kampen), hvilket selvfølgelig er et tab.

Men faktisk er det gået hæderligt med point i to af de tre kampe uden ham, og det enlige nederlag faldt mod Valencia, hvor man fik rødt efter 34 minutter, og på trods af det faktisk kom foran og var tæt på point.

Ellers er det kun Dani Benitez, man er fra stærkeste opstilling (han måtte udgå skadet i den førnævnte kamp mod Valencia), og får faktisk vigtige Iriney tilbage fra karantæne, så man er styrket i forhold til den seneste kamp. Sevilla har vist bedring i de seneste kampe, og har færre skader end tidligere på sæsonen, hvilket er grunden til, at vi ikke sprænger banken på dette væddemål. Men der skal stadig være fin værdi i Granada.

Sevilla - Granada X2
Odds 2,95 hos Danske Spil
Spilstop mandag 28/1 klokken 21:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner