KØB PLUS!

Grækerne tager det sidste stik

Arsenal stiller med en masse reserver, og det bør koste imod de græske mestre Olympiakos.

Umiddelbart har Arsenal mest at spille for med gruppesejren som mulig gulerod, mens Olympiakos er sikker på at blive treer i puljen. Men noget tyder nu på, at Olympiakos tager kampen noget mere seriøst end den engelske storklub. Udover karantæneramte Jose Holebas er de græske mestre i stærkeste opstilling, og selv om det ikke er helt sikkert, at man også kommer med stærkeste hold, så lyder det sådan i de græske medier.
 
Det gør Arsenal med statsgaranti ikke. I og med man er videre, og spillet ikke kører i Premier League, har Arsene Wenger valgt at spare Kieran Gibbs, Lukas Podolski, Theo Walcott, Mikel Arteta, Santiago Cazorla, Per Mertesacker og Olivier Giroud for turen til Athen, og derfor kan man nærmest tale om et forstærket reservehold, som løber på banen.
 
Dermed ikke sagt, at Arsenal bare sælger kampen, for det er stadig relativt stærke navne, der løber på banen, men det er i sagens natur en klar svækkelse af holdet. I sidste års turnering skulle Arsenal også et smut til det græske for at møde Olympiakos, og her tabte man klart i en lignende kamp som denne, hvor man ikke havde det store på spil.
 
Man skal som bekendt huske på, at Grækenland er hårdt ramt af finanskrisen, og derfor har det stor betydning for Olympiakos at få de ekstra millioner, som en sejr giver i forhold til et nederlag, og man nok her skal finde en del af forklaringen på, hvorfor grækerne forventes at komme i tæt på stærkeste opstilling. Oddset er dog faldet en del, hvilket er årsagen til, at vi trods alt ikke sprænger banken på dette væddemål.

 
Olympiakos - Arsenal 1
Odds 2,25 hos Bet365
Spilstop tirsdag 4/12 klokken 20:45
KARAKTER: 2/6.
 
Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner