KØB PLUS!

Glimrende spil på Hamilton

Andy Hamilton kan blive overraskelsen i tredje runde af Premier League of Darts 2013.

 Englænderen fra Stoke-on-Trent spillede fremragende i sidste runde, hvor han slog "The Machine" James Wade med 7-4. "The Hammer" spillede med en herlig ro, og han er svær at slå ud, selvom han gennem kampen møder hård mental modstand, hvilket godt kan ske i dette opgør, da han møder skotten Gary Anderson, der er kendt for at hamre 180'ere i skiven.

I denne sæson er det dog kun blevet til fem af slagsen for "The Flying Scotsman". Til gengæld scorer Anderson generelt rigtig højt, da han sætter mange 100'ere og 140'ere - hhv. 39 og 15 sammenlagt i sine to første kampe. Det er meget i forhold til Hamiltons 21 og 16, men englænderen har i øvrigt lavet samme antal 180'ere.

Hamiltons helt store fordel i dette opgør bliver i høj grad hjemmebanen i det sydlige England i Bournemouth.

Hamilton elsker publikum, og de elsker ham. Anderson kommer fra Eyemouth i Skotland, og han får kun minimal opbakning, da han har været i gamet i rigtig mange år, og så fordi han er en underholdningsfaktor i dartsporten pga. sit høje antal 180'ere.

Den anden store fordel ligger i den meget afgørende checkoutfase, hvor Hamilton er langt bedre end Anderson. Selvom skotten ofte får spillet sig ned til doublerne meget hurtigt, så kan det tage ham en evighed at få afgjort runderne.

Det gør det svært for Anderson at bryde modstanderen, når han ikke kaster først - og endnu sværere at vinde kampe, når problemerne også kommer, når han har fordelen fra start. Jeg husker en kamp fra VM, hvor Anderson missede hele 23 pile på doublerne mod van Barneveld, og han blev besejret på 33 minutter med 4-0 i sæt - av.

I det helt sydlige England vil der være solid opbakning til Hamilton, og selvom Anderson er en dygtig spiller, så skal der være værdi i et spil på "The Hammer", når han er varm.

Anderson vandt flot over Whitlock i hans seneste kamp, men man skal ikke undervurdere den scene, der skabes for Anderson i Aberdeen, og det havde en stor indflydelse på hans sejr. Det vil være anderledes i Bournemouth for skotten, og Hamilton ligger i en flot pris til odds 2,75 for den rene sejr.

Andy Hamilton - Gary Anderson 1
Odds 2,75 hos Bet365
Spilstop torsdag 21/2 klokken 22:00
KARAKTER: 2/6.