KØB PLUS!

Fin fidus i få mål

Det lugter ikke af målfest i Frihedens Idrætscenter, når Copenhagen og Herning tørner sammen i aften.

Trods et tidligt drop af Daniel Sperrle i Esbjerg-buret, kom der blot fire mål i kampen mellem Copenhagen og Esbjerg senest, og det ligner igen i aften en kamp uden specielt mange mål.

Efter salget af Nikolaj Rosenthal, har Copenhagen ikke meget at skyde med offensivt, men modsat har man tilført truppen en ung og spændende back i Daniel H. Nielsen, mens også backen Anton Barsk er blevet klar til at spille igen - så selv om nu også Marco Illemann er fortid i klubben, så virker det klart som et hold, der har styrken defensivt.

Under Per Holten Møller har der også været fokus på den del af hockeyen, og faktisk er over halvdelen af kampene under ham endt med maksimalt seks mål - og faktisk har man på intet tidspunkt lukket mere end fem mål ind under den rutinerede træner (bortset fra debutkampen mod Aalborg, men her var Per Holten Møller trådt til dagen inden og havde derfor ikke haft nogen mulighed for at præge holdet). I aften skal man op imod mestrene fra Herning, og de er om noget ligaens målfattige hold.

Blot otte gange ud af 28, har man spillet en kamp med mere end fem mål, og det hænger selvfølgelig sammen med, at man har ligaens måske bedste målmand i Lubos Pisar og generelt set er dygtige taktisk under den rutinerede Todd Bjorkstrand. Senest holdt man Aalborg nede på ét mål på udebane, hvilket er imponerende, og derfor er det svært at se, at man skal have så pænt et odds på maksimalt fem mål i kampen.

Det eneste vægtige argument imod spillet er, at alle tre indbyrdes opgør i sæsonen har ramt præcis seks mål, men i hvert fald opgøret senest i Hvidovre var en kamp uden den store nerve og intensitet, og hvis man ser noget lignende i aften, er vejen banet for dette spil, hvis bare Copenhagen-målmand Christian Møller kan holde formen.

Copenhagen - Herning under 5,5 mål
Odds 2,10 hos Bet365
Spilstop fredag 11/1 klokken 19:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner