KØB PLUS!

Få mål lurer på Britannia Stadium

Det ligger ikke i luften, at der kommer mange mål mellem Stoke og Newcastle.

Indtil videre har det været ret forudsigeligt, når man har set på Stokes hjemmekampe. Samtlige holdets seks kampe i denne sæson på Britannia Stadium har været med maksimalt to mål, og i sidste sæson var billedet det samme med næsten 60 procent af hjemmekampene under samme linje.

Så det sker altså ikke ret tit, at Stoke-tilhængerne får masser af mål at gå hjem på, men det betyder også mindre, for det vigtigste er en god fight hver gang, og der er som regel garanti for, at Stoke kæmper forbilledligt uanset modstanderen - men kan man stoppe holdets dødbolde, så er man nået langt i bestræbelserne på at holde dem fra at score.

Modstander Newcastle har slet ikke kunne følge op på sidste sæsons flotte resultat, blandt andet på grund af mange skader. Således har forsvarsstyrmanden Fabricio Coloccini blot spillet fem kampe og var heller ikke med sidst, men han er klarmeldt til dette opgør, hvilket er et stort plus for et spil på få mål i opgøret. Modsat er Hatem Ben Arfa ude med en skade, hvilket er et offensivt tab, mens også Yohan Cabaye samt de to gange Taylor - Ryan og Steven - også er fraværende på den konto.

Hvad værre er for Newcastle, så kan Papiss Cissé slet ikke finde sidste sæsons fantastiske form, og derfor er alt mere eller mindre lagt i hænderne (eller fødderne) på Demba Ba, og det har modstanderen efterhånden luret. Derfor ligner det her ikke en kamp med mange mål i, og betalingen er ganske pæn på, at det ikke sker.

Stoke - Newcastle under 2,5 mål
Odds 1,74 hos Ladbrokes
Spilstop onsdag 28/11 klokken 20:45
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner