KØB PLUS!

Få mål i vigtig kamp

Der står meget på spil for begge hold, når Kaiserslautern i aften tager imod Dynamo Dresden, og det kan sagtens ende i en kedelig affære uden mange mål.

De to hold har sit at se til i hver sin ende af tabellen. Kaiserslautern, der tidligere var en fast bestanddel af Bundesligaen, satser hårdt på at vende tilbage i det gode selskab efter et år nede i 2. Bundesliga, og det har egentlig været en ganske god sæson for Franco Fodas tropper, der kun har tabt tre af 21 kampe. Desværre for dem, så er to hold stukket af i toppen af tabellen, idet Braunschweig og Hertha Berlin er henholdsvis 10 og 12 point foran Kaiserslautern på tredjepladsen, så nu gælder det om at holde denne placering, der giver playoff-kampe mod 18. pladsen i Bundesligaen.

Modstanderne fra Dynamo Dresden kæmper hårdt i den anden ende af tabellen, hvor de i øjeblikket ligger tredjesidst. De forsøger med et ret defensivt udgangspunkt at skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt, men desværre for dem resulterer det mest i uafgjorte kampe. Kun én kamp er vundet siden september, og den første kamp efter vinterpausen endte 0-0 hjemme mod Duisburg. På udebane har de af et bundhold at være lukket godt til bagude, således at kun 14 mål er gået ind i 10 kampe, og de par gange, hvor de har mødt andre tophold på fremmed græs, er det begge gange gået under 2,5 mål med nederlag på henholdsvis 0-1 i Hertha og 0-2 mod Cottbus.

Begge hold har styr på det organisatoriske og ingen af holdene spiller ret mange målrige kampe. Kaiserslautern er nu oppe på otte kampe i streg, hvor der ikke er blevet scoret mere end to mål, mens Dynamo Dresden kun har scoret ét mål i de seneste fem kampe, hvoraf de fire er gået under 2,5 mål. Tre af disse er i øvrigt endt 0-0.

Det ligner en kamp med Kaiserslautern i den angribende rolle, hvor der dog kan gå en rum tid, før det første mål bliver scoret. Dynamo Dresden vil stå defensivt og først åbne op til sidst, selvom de måtte komme bagud. Derfor virker det også som et ganske glimrende spil at forsøge sig med et spil på under 2,5 mål til aftenens kamp

Kaiserslautern – Dynamo Dresden under 2,5 mål
Odds 1,85 hos Bet365
Spilstop fredag 8/2 klokken 20:30
KARAKTER: 3/6