KØB PLUS!

En endeløs nedtur for Portsmouth

Det nærmer sig opløsning i den gamle traditionsklub, og det er svært ikke at gå imod Portsmouth igen.

Man kan næsten kun have ondt af den gamle storklub Portsmouth, som kæmper en dødskamp for tiden. Stort set alle kvalitetsspillere er væk, og erstattet af billige spillere, som ikke kan få kontrakt andre steder - og det giver et hold, som ganske enkelt ikke er i nærheden af League One-niveau.

Alene siden nytår er stamspillere som topscorer Izale McLeod, Mustapha Dumbya, Jon Harley, Brian Howard, Lee Williamson, Lubo Michalik, Paul Benson og Darel Russell forsvundet, og også manager Michael Appleton er væk. Ind som ny manager kom klubmanden Guy Whittingham, som ingen erfaring har som manager på andet end amatørniveau, og de nye spillere er enten uprøvede talenter, man har lånt i andre klubber, eller spillere, som ikke kunne få en kontrakt et andet sted.

Man er oppe på 15 kampe i træk uden sejr, hvor de seks seneste er tabt, og derfor er det svært at se forfærdeligt positivt på dette opgør. Colchester fik den første sejr i 10 kampe efter ni nederlag i træk, og de tre point har i den grad løftet moralen i truppen. En af forklaringerne på sejren var, at angriberen Jabo Ibhere var med igen - og den store angriber løftede niveauet hos Colchester, ligesom målmand Sam Walker (lejet i Chelsea) også gav sikkerhed til en bagkæde, som ellers har set noget vakkelvorn ud.

Et minus er det, at profilen Anthony Wordsworth er solgt til Ipswich, men har havde karantæne mod Walsall, så det er samme hold i eftermiddag, som gjorde det så fint i lørdags. Når man får så fint et odds på, at Portsmouth taber en kamp i League One, så er det svært ikke at slå til.

Portsmouth - Colchester 2
Odds 2,20 hos Ladbrokes
Spilstop lørdag 2/2 klokken 16:00
KARAKTER: 2/6.