KØB PLUS!

Doncaster med kurs mod oprykning

Overraskende højt odds på Doncaster i topopgøret på udebane mod Swindon.

Det virker meget mystisk, at man får så højt et odds på point til Doncaster. Gæsterne er forrygende for tiden med fire sejre, og har nu spillet sig op på andenpladsen i League One. Faktisk er man endda klart bedst på fremmed græs, hvor man blot har tabt en enkelt gang i de hidtidige 10 optrædener på udebane, og det viser lidt om, hvilken kontrastyrke holdet besidder.
 
Man røg godt ud af JP Trophy og FA Cup i den forgangne uge, men ingen af turneringerne er blevet prioriteret specielt seriøst af manager Dean Saunders, da alt satses på en oprykning - og således var hele den normale startopstilling skiftet ud i JP Trophy-kampen mod Crewe. Til denne kamp er Billy Paynter, Tommy Spurr, Jamie McCombe og James Harper alle tvivlsomme på grund af den virus, som ramte truppen for en uge siden, men alle skulle være klar til dette opgør, så man stiller i stærkeste opstilling.

Oprykker Swindon har været ustabile hele sæsonen, og har blot vundet tre af de seneste ni kampe. Anfører Alan McCormack er i karantæne, hvilket i sagens natur er en svækkelse, og med Jay McEveley skadet skal man ændre på to pladser i forhold til de seneste kampe, mens heller ikke Tommy Miller bliver klar til kamp.

I forvejen er Swindon ligesom Doncaster faktisk bedst på fremmed græs, og derfor er det meget svært at se, hvorfor Swindon ligefrem skal være meget klare favoritter i dette opgør. Hvis man spiller Doncaster på "asian handicap +0.5" hos Bet365, får man et højere odds end ved at spille en normal X2-gardering, og da der er tale om nøjagtigt det samme, så anbefales det naturligvis at spille dette udfald.

Swindon - Doncaster X2
Odds 2,10 hos Bet365
Spilstop lørdag 8/12 klokken 16:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner