KØB PLUS!

Danske Spil lukker for Brøndby-væddemål

Det danske spilleselskab har valgt at lukke ned spillene på nedrykkere og pokalvinder på grund af usikkerheden i Brøndby.

Virakken omkring Brøndbys fremtid får nu Danske Spil til at lukke ned for spillene på, hvem der rykker ud af Superligaen, og hvem der vinder pokalturneringen. Sagen er nemlig den, at hvis Brøndby går konkurs og bliver smidt ud af de to turneringer, så vil Danske Spil kunne stå med nogle helt forkerte odds - og den risiko tør man ikke tage.

- Vi er lige nødt til at vide, hvad der er op og ned i Brøndby, og derfor har vi valgt at pille spillene af i en periode. Det er ikke fordi, at vi på nogen måde tror, at Brøndby går konkurs, for det har vi ingen indsigt i, men i og med der alligevel er to måneder til næste kamp, synes vi det er en god idé at tage en pause med de spil, og så genåbne dem igen, når der er kommet en afklaring på situationen i Brøndby, siger Oddsets produktchef Jens Nielsen.

Konkurrenterne fra Bet365 har stadigvæk åbent for spil på Brøndby som nedrykker - og det kan spilles til odds 2,50, mens Brøndby som pokalvinder giver odds 3,00.

Læs også: