KØB PLUS!

Cristiano Ronaldo slår sin gamle læremester

I følge bookmakerne fra Bettson, så bliver det Cristiano Ronaldo, der kan strække armene i vejret når den sidste fløjte har lydt.

Den ubetinget mest interessante kamp i 1/8-finalerne bliver opgøret mellem troldmanden Cristiano Ronaldo og hans læremester Alex Ferguson, når Real Madrid og Manchester United sætter hinanden stævne i Champions League. 

Og skal man tro bookmakerne, så bliver det Cristiano Ronaldo, som står tilbage med det brede smil, når kampene er afviklede - for Real Madrid giver kun omkring 1,60 til at gå videre, mens man kan få 2,24 hos Betsson på Manchester United-avancement. 

 - Der er ingen tvivl om, at Real Madrid bestemt ikke er inde i sin bedste periode. Blot 16 kampe inde i sæsonen ser mesterskabet ud til at være tabt. For Manchester United forholder det sig stik modsat. De fører ligaen med seks point ned til bysbørnene Manchester City, og er specielt offensivt rigtig godt kørende. Nu er der lang tid til februar, men netop det faktum, at Real Madrid stort set kun har CL tilbage i denne sæson at satse på, kan blive udslagsgivende, siger oddssætter Thomas Holm fra Betsson.