KØB PLUS!

Cambridge rider videre på bølgen

Det begynder at lugte af noget stort for Cambridge, og det sætter Nuneaton næppe en stopper for.

En fremragende serie har sendt Cambridge op mod toppen af rækken. Ni kampe i træk uden nederlag er det blevet til - heraf seks sejre - og en af forklaringerne er, at man er i helt skades- og karantænefri besætning - hvilket også gælder denne kamp.

Seneste kamp ligger godt nok 10 dage tilbage, men det er slet ikke nogen ulempe ovenpå det tætte juleprogram, at man lige får tid til at restituere inden resten af januar, og i den seneste kamp mod Stockport viste man i hvert fald storform med momentvis flot spil og en meget klar sejr.

Gæsterne fra Nuneaton er ikke alt for godt kørende, og er nu dumpet under stregen - ikke mindst i kraft af elendige præstationer på fremmed græs med sølle to point i de seneste 11 kampe. Oveni har man forsvareren Gavin Cowan, mens førstekeeper Neil Collett fortsat er skadet, og det gør ikke tingene bedre, i og med Gavin Cowan på det seneste har været med til at stabilisere forsvaret.

Spillet har ikke været så dårligt endda på det seneste, men specielt når man forlader Nuneaton, optræder man helt uden selvtillid, og det er derfor svært at se, at den trend skulle ændre sig i aften med de folk, som man mangler.

Cambridge - Nuneaton 1
Odds 1,56 hos Betsafe
Spilstop tirsdag 15/1klokken 20:45
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner