KØB PLUS!

Bookmaker tror på Løchte-magi i London

Ligesom i Wimbledon er Frederik Løchte Nielsen og hans doublemakker Jonathan Marray med på yderste mandat i ATP World Tour Finals. Og ligesom sidst er de godt i gang med at sende favoritterne på halen. Betsson forventer nu, at parret klarer sig videre til semifinalen i den prestigefulde turnering.

Tidligere i år chokerede Frederik Løchte Nielsen og hans engelske makker Jonathan Marray tennisverdenen, da doubleparret spadserede useedede ind på Wimbledon-anlægget og vandt den traditionsrige turnering.

Sejren har givet dem adgang til sæsonfinalen ATP World Tour Finals i London, hvor de igen er seedet nederst blandt de otte deltagende par. Løchte og Marray ser dog ud til at trives ganske fint med den undertippede rolle. I hvert fald sejrede de i går over inderne Bhupathi og Bopanna efter et sandt drama.

Sejren demonstrerede, at Løchte og Marray nærmest kan gå på vandet, når de spiller i London. Hos Betsson er man da også begyndt at tro på magien. Bookmakeren har sat odds på hvor langt makkerparret kommer i den stærkt besatte turnering, og forventningen er nu, at den dansk/engelske konstellation som minimum kvalificerer sig til semifinalen.

 - Løchte og Marray har stort set intet præsteret, siden de vandt Wimbledon. Men så snart de igen deltager i en turnering på engelsk grund, så springer de op som to trolde af en æske og fortsætter, hvor de slap. De spiller med en imponerende selvtillid, og de har virkelig tilskuerne i ryggen. Med gevinsten i går skal de sandsynligvis blot bruge en enkelt gruppesejr mere for at kvalificere sig til semifinalen, så vi er ret optimistiske på deres vegne, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsson.

Går Løchte og Marray ubesejrede gennem deres tre gruppekampe, betaler Betsson pengene 5,50 gange igen. Og tror du på, at parret kan gentage sensationen og vinde ATP World Tour Finals, kan du hente odds 21. Danskeren og hans engelske makker skal i ilden igen i aften mod Max Mirnyi og Daniel Nestor. Og heldigvis, fristes man til at sige, er Løchte og Marray undertippede.

Hvordan klarer Løchte og Marray sig i ATP World Tour Finals 2012?

Vinder gruppen som ubesejret 5,50
Kvalificerer sig til semifinalen. 1,60
Kvalificerer sig til finalen. 6,00
Vinder turneringen. 21