KØB PLUS!

Bookmaker spår konfettiregn over Kaepernick

Årets største enkeltstående sportsbegivenhed finder sted søndag, når San Francisco 49’ers og Baltimore Ravens tørner sammen i Super Bowl. Betsafe har et godt øje til 49’ers-quarterback Colin Kaepernick som Super Bowl MVP.

Der er lagt op til hæsblæsende underholdning, når Baltimore Ravens og San Francisco 49’ers søndag nat brager sammen i årets Super Bowl i New Orleans. Begge hold formår at spille brutalt forsvar samtidig med, at de har flere eksplosive spillere i angrebet.

Hos 49’ers er det særligt quarterback-fænomenet Colin Kaepernick, der har sat banerne i brand på det seneste. I Divisional-runden mod Green Bay Packers tegnede han sig eksempelvis for 263 kasteyards, 181 løbeyards samt fire touchdowns. Netop Kaepernicks elektriske spillestil gør ham da også til Betsafes favorit til kåringen som årets Super Bowl MVP. 49’ers-quarterbacken betaler pengene 2,50 gange igen, hvis det skulle ske. Næststørste favorit er Ravens-quarterback, Joe Flacco, til odds 3,80. 

 - Ligesom med mange andre kåringer i NFL, så er det ofte quarterbacken, der løber med opmærksomheden, når det gælder MVP-titlen i Super Bowl. Derfor er Colin Kaepernick vores favorit efterfulgt af Joe Flacco. Kaepernick skiller sig dog ud ved, at han både kan løbe og kaste. Det betyder, at det hele kan eksplodere, hver gang han har bolden. Det så vi mod Packers, og hvis han leverer noget lignende i Super Bowl, så bliver han kampens helt store profil, udtaler Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

En joker i forhold til MVP-kåringen kunne også være Ravens’ linebacker Ray Lewis til odds 9,00. Den 37-årige legende har for længst meldt ud, at dette er hans sidste sæson. Derfor bliver årets Super Bowl svanesangen for den måske bedste linebacker, der nogensinde har spillet i NFL. Lewis har tidligere vist, at han kan snuppe prisen.

Sidst Ravens-kaptajnen var i Super Bowl i 2000 kunne han nemlig både hæve Vince Lombardi-trofæet og lade sig hylde som kampens MVP.