KØB PLUS!

Bookmaker: Ronaldo skubber ikke Messi af tronen

Når FIFA i januar kårer verdens bedste fodboldspiller, har Lionel Messi mulighed for at vinde titlen for fjerde år i træk. Argentineren er storfavorit hos Betsafe, der ser Cristiano Ronaldo og Andres Iniesta som de eneste seriøse konkurrenter.

Rivaliseringen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er blandt de mest debatterede i fodboldverdenen. De to spillere tryller på hver sin måde for henholdsvis Barcelona og Real Madrid, og hver lejr har sine argumenter for hvilken af stjernerne, der skinner klarest. Når det gælder den største officielle kåring er der dog ingen tvivl. De seneste tre år i træk har Lionel Messi nemlig holdt Ronaldo og resten af kollegerne fra fadet i FIFAs Ballon d’Or-pris for verdens bedste fodboldspiller. Og med odds 1,75 på den argentinske troldmand, forventer Betsafe, at dominansen fortsætter.

Trods en liste på 23 nominerede spillere vurderer bookmakeren, at kun to konkurrenter for alvor kan true Messi. Det drejer sig om Cristiano Ronaldo til odds 3,20 og Messis holdkammerat fra Barcelona, Andres Iniesta til odds 6. Herefter er der et markant spring op til Betsafes næste kandidater på listen, som ligger i odds 45.

- Lionel Messi bliver ved med at præstere på et næsten overmenneskeligt plan. Både når man kigger på de individuelle færdigheder og på spillerens betydning for holdet, så er Messi i en klasse for sig. Og vi mener ikke, der er grund til at tro, at juryen pludselig skulle se anderledes på den sag. Det er Ronaldos uheld, at han er en del af samme generation som Messi, for han vil formodentlig altid stå i skyggen af den lille argentiner, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

Cristiano Ronaldo vandt senest Ballon d’Or i 2008, da portugiseren spillede for Manchester United. Den endelige kåring finder sted mandag 7. januar i Zürich.

Hvem vinder FIFA Ballon d’Or 2012?

Lionel Messi 1.75
Cristiano Ronaldo 3.20
Andrés Iniesta 6.00
Mario Balotelli 45.00
Andrea Pirlo 45.00
Robin van Persie 45.00