KØB PLUS!

Bookmaker: Redskins snyder rivalerne

Der er hård kamp om førstepladsen i NFL-divisionen NFC East, hvor Washington Redskins, Dallas Cowboys og New York Giants alle har otte sejre og seks nederlag.

Sejrherren kan se frem til en hjemmekamp i slutspillet, og ifølge Betsafe har Redskins mest grund til optimisme.

Med to kampe tilbage af grundspillet i NFL er kampen om slutspilspladserne på sit højeste. I NFC East-divisionen er løbet særlig tæt. Washington Redskins, New York Giants og Dallas Cowboys ligger helt lige, mens Philadelphia Eagles har udspillet deres chancer.

Betsafe har sat odds på hvilket af de tre hold, der løber med divisionstitlen, og bookmakeren har Redskins som en uvant favorit.

I de seneste år har hovedstadsholdet nærmest haft eneret på sidstepladsen i divisionen. Fem af de sidste seks sæsoner er Redskins faktisk endt på jumbopladsen, hvilket gør holdet til et af de mest underpræsterende NFL-mandskaber i nyere tid.
 
I 2012 har en ultra-atletisk quarterback dog bragt håbet tilbage til byen. Rookie-fænomenet Robert Griffin III har med 24 touchdowns og blot fire interceptions overgået alle forventninger.

- En ny generation af rookie-quarterbacks har hævet tærsklen for, hvad man kan tillade sig at forvente af nye spillere i NFL. Og i øjeblikket er den største af disse uden tvivl Robert Griffin III. Han tilfører en x-faktor til Redskins’ spil, som andre hold har enormt svært ved at dæmme op for. Kan han fortsætte sine fine takter, så bør Redskins vinde deres to sidste kampe og dermed divisionen, udtaler Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Washington Redskins møder i sine to sidste kampe Eagles på udebane og Cowboys på hjemmebane. Giants har en hård udekamp mod Ravens i den kommende runde, inden de slutter af med Eagles på hjemmebane, mens Cowboys foruden Redskins har Saints på tapetet.
 
Hvilket hold vinder NFC East?
Washingtson Redskins 2,10
Dallas Cowboys 2,60
New York Giants 4,00