KØB PLUS!

Bookmaker; ”Hvid Jul” kan være på vej til danskerne.

Betsafe har sat odds på, hvorvidt vi får en ”Hvid Jul” eller ej i år. Og på trods af det kun sker hvert ellevte år, anser bookmakeren det faktisk for rimeligt sandsynligt, at danskerne får en ”Hvid Jul”.

Således gives blot odds 3,00 for dette udfald. Tror man derimod ikke på sne juleaften gives odds 1.27. Kulde og sne har for alvor indtaget Danmark, og med blot to uger til jul, øger det naturligvis chancerne for det de fleste danskere drømmer om, nemlig den hvide jul.

Kigger man historisk på chancerne for hvid jul, ser det bestemt ikke for lyst ud. De nuværende vejrforhold, samt det faktum at kulden ser ud til at fortsætte, gør dog at Betsafe er forholdsvist optimistiske i deres vurdering.

 - Statistisk set har vi kun haft ”Hvid Jul” i Danmark hvert ellevte år. De nuværende vejrforhold gør dog, at vi er rimelig optimistiske, omkring den hvide jul. Der er dog stadig fjorten dage til jul, og vi er fortsat af den overbevisning, at muligheden for grøn jul er størst. Skulle vi tage fejl, bliver det nok hverken første eller sidste gang, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Hvid Jul I Danmark 2012

Ja 3,00 Nej 1,35

Betsafe bruger DMIs definition på en ”Hvid Jul”, for at afgøre væddemålet.

Ved en landsdækkende hvid jul forstås normalt, at mere end 90% af Danmark er dækket af sne den 24. december om eftermiddagen. Men ikke kun med et drys af sne eller blot med rim på jorden. Snedybden skal være mere end en ½ cm. Julesneen eller noget af julesneen kan godt være faldet op til mange dage i forvejen.