KØB PLUS!

Bookmaker: Froch får revanchekamp mod Kessler

Bookmakeren Betsafe har sat odds på Mikkel Kesslers næste modstander, og forventningen er, at danskeren tørner sammen med britiske Carl Froch.

Siden Mikkel Kesslers suveræne sejr over den nordirske ”danskerdræber” Brian Magee i starten af december har der været spekuleret i, hvem næste modstander for den hårdtslående dansker kunne blive. Meget tyder på, at det bliver den britiske IBF-verdensmester Carl Froch, og det er også forventningen hos Betsafe. Bookmakeren er helt nede i odds 1,40 for, at det sker.

En anden mulig modstander kunne være amerikanske Andre Ward, som Kessler i 2009 tabte klart til i den stort anlagte Super Six-turnering. Med sejren over Brian Magee vandt Kessler nemlig retten til at møde Ward. Er det Ward, som kommer op af hatten, betaler Betsafe pengene 3,70 gange igen. Andre mulige modstandere er tysk-armenieren Arthur Abraham til odds 6,00 og canadieren Adonis Stevenson til odds 8,00.

 - Efter sejren over Brian Magee er Kessler nu igen i besiddelse af et VM-bælte. Det gør ham interessant, for flere af de mere prominente boksere. Og da både boksere og promotorer i begge lejre har udtrykt ønske om at møde hinanden, forventer vi, at Froch bliver Kesslers næste modstander. Som altid er der dog et større puslespil, som skal gå op økonomisk. Så helt sikre føler vi os ingenlunde, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.